Το 2018 δημιουργήθηκε η πρώτη κάβα ποτών της εταιρίας μας υπό την μορφή του “Cash & Carry” με την επωνυμία “SPIRITS IOANNINA” στο κέντρο της πόλεως των Ιωαννίνων στην διεύθυνση Μητροπόλεως 13 με αρχικό στόχο την προμήθεια των γύρω καταστημάτων και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Σύντομα, η επιθυμία για ανάπτυξη οδήγησε στη δημιουργία του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος Ioannina.CavaOnline.gr και το ταξίδι των ηλεκτρονικών πωλήσεων ξεκίνησε.

Πραγματοποιούμε διανομές σε όλα τα Ιωάννινα καθημερινά, με ενημερωμένο κατάλογο προϊόντων και πληθώρα κωδικών αλκοολούχων ποτών, αναψυκτικών, μπύρας και κρασιών.

Εξυπηρετούμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενός καταστήματος και πλέον η επιχείρηση μας κερδίζει καθημερινά και την εμπιστοσύνη των υπολοίπων πελατών μας ως ιδιώτες.

Η εταιρία μας Cava Online Ι.Κ.Ε., σεβόμενη τους συνεργάτες της, προμηθεύεται τα προϊόντα της αποκλειστικά και μόνο από επίσημους αντιπροσώπους.
Το τρίπτυχο, ταχύτητα στις παραδόσεις, άριστη εξυπηρέτηση με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, και οι ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, είναι αυτό που μας τοποθετεί στην κορυφή της προτίμησης των συνεργατών μας ως επιχείρηση, στον κλάδο της στην Ήπειρο.
Η εταιρία μας στα πλαίσια του οράματος της για την ανάπτυξη των πωλήσεων της μέσω διαδικτύου δίνει την δυνατότητα σε όλους τους χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας να παραγγείλουν τα προϊόντα της σε ανταγωνιστικές τιμές αποκλειστικά και μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ioannina.cavaonline.gr.
Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος παραγγελίας ακόμη και ο τηλεφωνικός εμπίπτει σε διαφορετικό τιμοκατάλογο των προϊόντων.
Είμαστε πάντοτε στην διάθεση σας να σας βοηθήσουμε ώστε να ολοκληρώσετε τις online αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, με ασφάλεια και άνεση, ώστε να επωφεληθείτε από τις πραγματικά χαμηλές τιμές που σας προσφέρουμε.
Στηρίζουμε το διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές πωλήσεις και σας ανταμείβουμε για αυτό με τις τιμές μας.

Δείτε αναλυτικά τους Όρους Χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και την Πολιτική Ακυρώσεων και Επιστροφών.
Μέθοδοι Πληρωμής

  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - Αριθμός Λογαριασμού: 359/004866-69
IBAN: GR9001103590000035900486669

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Αριθμός Λογαριασμού: 6601-149304-148
IBAN: GR7301716010006601149304148

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Αριθμός Λογαριασμού: 3010006437100-3
IBAN: GR6307500100003010006437100

Στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς εμφανίζεται ως δικαιούχος: CAVA ONLINE Ι.Κ.Ε. - SPIRITS IOANNINA

Στην περίπτωση κατάθεσης, θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας (παρακαλούμε στην απόδειξη της κατάθεσης να φαίνεται καθαρά το επώνυμο ή το Α.Φ.Μ. που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία ή - ακόμα καλύτερα - o αριθμός της παραγγελίας σας). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση είτε με τηλέφωνο στο 26510 38812, είτε με email στο [email protected]

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, πως όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το ioannina.cavaonline.gr - Έτσι, ανάλογα με τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας, μπορείτε να επιλέξετε: OUR -όπου τα έξοδα όλων των Τραπεζών που εμπλέκονται στη συναλλαγή χρεώνονται σε εσάς.

Τα προϊόντα δεσμεύονται μόνο μετά την κατάθεση του πλήρες αντιτίμου στην τράπεζα και νοουμένου ότι υπάρχει διαθεσιμότητα την ημερομηνία που έγινε η κατάθεση. Σε περίπτωση που τα προϊόντα σας έχουν εξαντληθεί, τα χρήματα θα σας επιστραφούν άμεσα στον λογαριασμό σας το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών.

Στην περίπτωση που η κατάθεση γίνει μέσω της Εθνικής Τράπεζας ή της Τράπεζας Πειραιώς, είτε μέσω της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου  η ενημέρωση μας είναι άμεση. Στις περιπτώσεις που η κατάθεση πραγματοποιείται από άλλη τράπεζα η ενημέρωση μας είναι πιθανό να διαρκέσει έως και 3-5 εργάσιμες ημέρες. Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις για την ενημέρωση μας ως προς την πληρωμή της παραγγελίας σας στο σύστημα μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ ευθείας στις συνεργαζόμενες τράπεζες (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς και Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου).

  • Στο κατάστημα μας " SPIRITS IOANNINA • Cash & Carry "
Αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση που έχετε επιλέξει την "παραλαβή από το κατάστημα", μπορείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας στο κατάστημα, είτε με μετρητά, είτε με κάρτα πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη.

Ενημερώνουμε ότι στο κατάστημα μας δεν δεχόμαστε πληρωμές με Paypal και κάρτες American Express.

  • Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μέσα από την Ιστοσελίδα μας ioannina.cavaonline.gr
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εξοφλήσετε την αγορά σας με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, παρέχεται η δυνατότητα μέσα από την ιστοσελίδα μας ioannina.cavaonline.gr, επιλέγοντας Viva Payments κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας και στη συνέχεια μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον του συνεργαζόμενου τραπεζικού ιδρύματος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής. Και σε αυτή την περίπτωση η ενημέρωση μας γίνεται σε πραγματικό χρόνο και η παραγγελία σας δρομολογείται άμεσα προς παράδοση.

Παραδόσεις • Τρόποι Αποστολής • Χρεώσεις
 
Καταχωρώντας την παραγγελία σας θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν δύο τρόποι για να παραλάβετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν:
 
  • Αποστολή στο χώρο σας
Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο eShop και μόλις επιβεβαιωθεί η εξόφληση τους θα αποστέλλονται στην διεύθυνση αποστολής που έχετε σημειώσει στην παραγγελία σας. Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται καθημερινά.
  1. Για την πόλη των Ιωαννίνων - ανεξαρτήτως εάν έχετε επιλέξει την έκδοση Τιμολογίου ή Απόδειξης Λιανικής Πώλησης - και για παραγγελίες έως €30 για ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ή €50 για ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ αντίστοιχα, υπάρχει η ανάλογη χρέωση μεταφοράς της παραγγελίας την οποία και θα διαπιστώσετε κατά την διαδικασία καταχώρησης της παραγγελίας σας μέσα από το eShop.
  2. Για παραγγελίες ΕΝΤΟΣ της πόλης των Ιωαννίνων άνω των €30 ή αντίστοιχα άνω των €50 για τα ΠΕΡΙΧΩΡΑ των Ιωαννίνων, η μεταφορά τους για την επόμενη ημέρα θα γίνεται ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ.
  3. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε ΑΜΕΣΑ την παραγγελία σας -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα Ιωάννινα και τα περίχωρα τους- ισχύει επιβάρυνση κόστους διανομής ανεξαρτήτως ύψους ποσού της παραγγελίας. Το κόστος ανά παραγγελία είναι €3,00 για παράδοσεις ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ και €5,00 για τα ΠΕΡΙΧΩΡΑ των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Το ΩΡΑΡΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ είναι καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.
  4. Οι παραγγελίες προς την ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ θα γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη ώστε να μας υποδείξει την μεταφορική εταιρία με την οποία επιθυμεί να παραλάβει τα προϊόντα που έχει επιλέξει έτσι ώστε να επιτευχθεί το δυνατότερο χαμηλό κόστος μεταφοράς τους. Σε αυτήν την περίπτωση αναλαμβάνουμε ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ να παραδώσουμε την παραγγελία σας άμεσα, στο επιθυμητό πρακτορείο μεταφοράς στα Ιωάννινα.
  • Παραλαβή από το Κατάστημα
 Αφού έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας στο eShop - κι έχετε λάβει τον αριθμό παραγγελίας - θα σας στείλουμε, μόλις η παραγγελία σας ετοιμαστεί, ένα μήνυμα στο e-mail σας ώστε να την παραλάβετε καθώς και ένα SMS στο κινητό σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει κόστος μεταφορικών. Αν δεν έχετε λάβει το μήνυμα πως η παραγγελία σας είναι έτοιμη μην περάσετε εάν δεν τηλεφωνήσετε πρώτα, ώστε να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία.

Κατάστημα “ SPIRITS IOANNINA • Cash & Carry ”

Μητροπόλεως 13
Ιωάννινα
Τ.Κ. 452 21
Τηλ.: +30.26510 38812

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Σάββατο:
09:30 - 00:00